Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست‌ویکمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی جوانان زیر 20 سال آسیا درحالی از 31 مرداد در بحرین آغاز می‌شود که کره‌جنوبی و ایران رقابت‌ ویژه‌ای برای کسب عنوان افتخارآورترین کشور این رقابت‌ها دارند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ بیست‌ویکمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان زیر 20 سال آسیا از روز دوشنبه 31 مرداد به میزبانی منامه در کشور بحرین آغاز می‌شود و به مدت هشت روز پیگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای کره جنوبی و ایران در جدول افتخارآفرینان این مسابقات رقابت بسیار نزدیکی با هم دارند که دو کشور 6 مدال طلا و عنوان قهرمانی و سه مقام نایب قهرمانی در پرونده افتخارات خود دارند.

تنها تفاوت دو تیم در جدول افتخارات، تعداد مقام سومی است که کره‌جنوبی سه عنوان و ایران دو مقام سومی دارد و به دلیل یک مدال برنز ایران در رتبه دوم بعد از کره‌جنوبی قرار دارد.

مسابقات 2022 برای دو کشور فرصت مناسبی است که اقتدار خود در والیبال این رده‌سنی پسران آسیا را به دیگر کشورها دیکته کنند.

17 تیم در جام بیست‌ویکم

در سالی که کشورهای آسیایی برای حضور در مسابقات رده‌های سنی علاقه زیادی از خود نشان نداده‌اند، مسابقات منامه با حضور 17 تیم برگزار می‌شود که استقبال نسبتا خوبی است.

این رقابت‌ها از سال 1980 با حضور 10 تیم آغاز شده است و در سال 1984 شاهد کمترین استقبال از مسابقات بودیم که تنها هشت کشور شرکت کردند و در سال 2018 رکورد حضور 23 تیم در این مسابقات به ثبت رسید.

از نظر تعداد تیم‌های شرکت کننده، در سال‌های 1998 (17 تیم)، 2014 (18 تیم) و 2004 (19 تیم) به ثبت رسیده است که این آمارها استقبال نسبتا خوب در سال 2022 را نشان می‌دهد.

17 تیم شرکت کننده در این دوره از مسابقات در مرحله گروهی در شش گروه زیر در مدت سه روز و با 18 مسابقه در دو سالن به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

گروه A : بحرین، هنگ‌کنگ و عربستان سعودی

گروه B: ایران، ژاپن و هند

گروه C: کره‌جنوبی، قطر و کویت

گروه D: تایلند و امارات

گروه E: عراق، استرالیا و بنگلادش

گروه F: چین، چین‌تایپه و پاکستان

برنامه مسابقات به شرح زیر است: 

دوشنبه 31 مرداد

ساعت 15:30 ژاپن – ایران

ساعت 18 کره‌جنوبی – قطر و عراق – بنگلادش

ساعت 20:30 هنگ کنگ – عربستان و چین – پاکستان

سه‌شنبه یکم شهریور

ساعت 15:30 کویت – کره‌جنوبی و استرالیا – عراق

ساعت 18 هند – ژاپن و امارات – تایلند

ساعت 20:30 بحرین – هنگ کنگ و چین‌تایپه – چین

چهارشنبه دوم شهریور

ساعت 15:30 ایران – هند

ساعت 18 قطر – کویت و بنگلادش – استرالیا

ساعت 20:30 عربستان – بحرین و پاکستان – چین‌تایپه

روز پنج‌شنبه سوم شهریور تیم‌های شرکت کننده استراحت دارند و روز جمعه چهارم شهریور و در مرحله دوم مسابقات تیم‌های اول و دوم گروه‌های مقدماتی برای رتبه‌های اول تا دوازدهم به مصاف هم می‌روند که تیم‌های برنده به عنوان 6 تیم برتر به مرحله سوم صعود خواهند کرد. همچنین تیم‌های سوم پنج گروه برای جایگاه 13 تا 17 مسابقه خواهند داد.

سه مرحله دیگر مسابقات روزهای شنبه تا دوشنبه پنجم تا هشتم شهریور پیگیری خواهد شد تا جایگاه نهایی 17 تیم شرکت‌کننده مشخص شود.

 

 جوانان ایران مدافع عنوان قهرمانی

تیم ملی والیبال جوانان ایران در دوره قبلی این مسابقات که سال 2018 در شهر منامه برگزار شد، به مقام قهرمانی رسید و امسال به عنوان مدافع قهرمانی دوباره در شهر منامنه حاضر شده است. در سال 2020 مسابقات والیبال قهرمانی مردان زیر 20 سال آسیا به دلیل شیوع کرونا برگزار نشد.

والیبال جوانان ایران امسال در بحرین هفدهمین حضور خود در این رقابت‌ها را تجربه خواهد کرد و ملی‌پوشان این رده‌سنی کشورمان در شانزده دوره قبلی موفق به کسب 11 مدال شامل شش طلا، سه نقره و دو برنز شده‌اند.

از نظر تعداد مدال کره‌جنوبی با 12 مدال شامل 6 قهرمانی، سه نایب قهرمانی و سه مقام سومی در رتبه‌نخست افتخارآفرینان این مسابقات قرار دارند.

تا کنون 10 کشور آسیا موفق به کسب مدال در این رقابت‌ها شدند که بعد از کره‌جنوبی و ایران، تیم‌های چین (4طلا، 4 نقره و 5 برنز)، ژاپن (3 طلا، 5 نقره و 2 برنز)، هند (دو نقره و سه برنز)، چین‌تایپه (دو نقره و برنز) و عربستان سعودی (یک نقره) در رتبه‌های سوم تا هفت جدال مدال آوران قرار دارند.

تیم‌های پاکستان، قطر و تایلند نیز یک مدال برنز و مقام سومی این مسابقات را در پرونده کار خود دارند.

تیم ملی والیبال جوانان ایران در سال 1988 برای نخستین بار در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کرد که به رتبه یازدهمی دست یافت و در سال 1990 در دومین حضور در جایگاه نهم قرار گرفت.

ششمی سال‌های 1994 و 1996، چهارمی 1992، مقام سومی 2000 و 2012، نایب قهرمانی سال‌های 2004، 2010 و 2016 و مدال طلا و مقام قهرمانی سال‌های 1998، 2002، 2006، 2008، 2014 و 2018 بیانگر عملکرد والیبال ایران در این مسابقات است که روند رو به رشدی را دنبال کرده است.

 

 ترکیب تیم ملی جوانان ایران

عرشیا به‌نژاد، پندار مومنی‌مقدم، امیرمحمد گلزاده، متین جعفری، سجاد جلوداریان، یوسف کاظمی، عرفان نوروزی، مهدی بیاتی، مبین نصری، یونس جوان، پوریا حسین‌خانزاده و پوریا حسین‌پور 12 بازیکن تیم ملی والیبال جوانان ایران در این رقابت‌ها هستند.

امیرمهدی نفر (سرپرست)، رضا مومنی‌مقدم (سرمربی)، پیمان اکبری (مدیر فنی)، مهران زارع، علی فتاحی و محمد منصوری (مربیان)، عرفان مداح (فیزیوتراپ)، محسن سیاه‌دوش (آنالیزور)، چالاک محمدرحیمی (ماساژور) به عنوان کادر فنی همراه تیم ملی جوانان به بحرین سفر کردند و سائد جدیدالاسلام در تهران به آنالیز حریفان پرداخته و اطلاعات را برای کادر فنی ارسال خواهد کرد.

شاگردان غلامرضا مومنی‌مقدم قبل از حضور در این مسابقات در هفتمین جام کنفدراسیون مردان آسیا (16 تا 23 مرداد) در شهر ناخون پاتوم تایلند شرکت کردند و در بین 11 تیم شرکت کننده جایگاه پنجم را به خود اختصاص دادند.

سومین میزبانی منامه

کشور بحرین در سال 2022 سومین میزبانی خود در مسابقات والیبال جوانان پسر آسیا را تجربه می‌کند. این کشور در سال‌های 2014 و 2018 نیز میزبان بوده است.

از نظر تعداد میزبانی، جمهوری اسلامی با هفت میزبانی صدرنشین این جدول است و تایلند و بحرین با سه میزبانی در جایگاه دوم قرار دارند.

قطر با دو میزبانی و کشورهای کره‌جنوبی، عربستان سعودی، اندونزی، ویتنام و چین تایپه نیز تا کنون یک دوره میزبان این رقابت‌ها بودند.

18 ایرانی در جمع برترین‌های 19 دوره

در 19 دوره برگزار شده مسابقات والیبال قهرمانی جوانان آسیا 18 بازیکن ایران در جمع برترین‌ها قرار گرفتند که 6 بازیکن عنوان ارزشمندترین، یک بازیکن عنوان بهترین پشت خط‌ زن، چهار بازیکن عنوان بهترین پاسور، چهار بازیکن عنوان بهترین دریافت کننده قدرتی و سه بازیکن عنوان بهترین مدافع میانی مسابقات را دریافت کردند.

فهرست 18 بازیکن والیبال ایران که در جمع برترین‌های 19 دوره قهرمانی جوانان آسیا قرار گرفتند به قرار زیر است:

ارزشمندترین بازیکن

علیرضا نادی 1998

روح‌الله کولی‌وند 2002

پوریا فتح‌الهی 2006

مجتبی غیاثی 2008

محمدجواد معنوی‌نژاد 2014

امیرحسین اسفندیار 2018

بهترین پشت خط زن:

رسول آق‌چلی 2016

بهترین پاسورها

محمد شریعتی 1998

بهزاد به‌نژاد 2002

فرهاد سال افزون 2008

جواد کریمی 2016

 

بهترین دریافت کننده قدرتی

امیرحسین اسفندیار 2014

اکبر ولایی 2016

مرتضی شریفی 2018

پوریا یلی 2018

 

بهترین مدافعان میانی

سهند اله وردیان 2014

علی اصغر مجرد 2016

مهران فیض امام دوست 2018

 

20 دوره گذشته در یک نگاه

شهرهای میزبان و رتبه‌های اول تا چهارم 20 دوره قبلی مسابقات والیبال قهرمانی جوانان پسر آسیا به قرار زیر است:

1980سئول: کره‌جنوبی، ژاپن، هند و اندونزی (ایران حضور نداشت)

1984 ریاض: کره‌جنوبی، چین، ژاپن و عربستان (ایران حضور نداشت)

1986 بانکوک: کره‌جنوبی، ژاپن، چین و کره‌شمالی (ایران حضور نداشت)

1988 جاکارتا: ژاپن، کره‌جنوبی، چین و اندونزی (ایران یازدهم)

1990 بانکوک: چین، ژاپن، کره‌جنوبی و تایلند (ایران نهم)

1992 تهران: کره‌جنوبی، هند، چین و ایران

1994 دوحه: کره‌جنوبی، هند، چین و ژاپن (ایران ششم)

1996 هوشی مینه: چین، چین‌تایپه، ژاپن و هند (ایران ششم)

1998 تهران: ایران، کره‌جنوبی، چین‌تایپه و چین

2000 تهران: چین، عربستان سعودی، ایران و ژاپن

2002 تهران: ایران، هند، چین و کره‌جنوبی

2004 دوحه: کره‌جنوبی، ایران، قطر و ژاپن

2006 تهران: ایران، ژاپن، هند و چین‌تایپه

2008 تهران: ایران، چین، پاکستان و هند

2010 ناخون پاتوم: ژاپن، ایران، هند و چین

2012 ارومیه: ژاپن، چین، ایران و هند

2014 میامی: ایران، چین، کره‌جنوبی و بحرین

2016 کاوهسیونگ: چین، ایران، کره‌جنوبی و بحرین

2018 منامه: ایران، کره‌جنوبی، چین‌تایپه و عراق

2020 تهران: به دلیل شیوع کرونا برگزار نشد

2022 منامه: ؟؟؟؟

 انتهای پیام //

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران کره جنوبی والیبال جوانان منامه مسابقات والیبال قهرمانی والیبال جوانان ایران بازیکن عنوان بهترین قهرمانی جوانان رقابت ها کره جنوبی شرکت کننده مقام سومی چین تایپه تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۱۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملی‌پوش اسلحه اپه: بعد از ناکامی در کسب سهمیه المپیک مصمم‌تر شدم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیلی یکی از شمشیربازان اعزامی به رقابت های انتخابی زون آسیا در فجیره امارات بود که با وجود پیشروی تا مرحله نیمه نهایی از کسب سهمیه بازماند.

این ملی پوش اسلحه اپه بعد از صعود از مرحله مقدماتی موفق شد در رقابت با «عبدالعزیز الشاطی» از کویت ۱۵ بر ۱۱ پیروز شده و به جمع هشت بازیکن برتر راه یابد. «رانگ لی» از چین تایپه حریف اسماعیلی در این جدول بود. اسماعیلی در رقابت با او به برتری ۱۵ بر ۱۲ دست یافت و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. در این مرحله اما اسماعیلی برابر «هانگ وی هو» از هنگ کنگ با نتیجه ۱۵ به ۱۴ شکست خورد و از صعود و پیشروی تا قهرمانی برای کسب سهمیه بازماند.

اسماعیلی در حالی نتیجه دیدار نیمه نهایی خود در انتخابی زون آسیا را با تنها یک اختلاف امتیاز واگذار کرد که حریفش در نهایت قهرمان اسلحه اپه شد و تنها سهمیه این اسلحه برای المپیک پاریس را از آن خود کرد.

محمد اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد عملکردش در این رقابت ها گفت: سطح مسابقات بسیار بالا بود. رقابت های اسلحه اپه با حضور ۲۴ نفر برگزار شد در حالی که مسابقات در سایر اسلحه ها مانند همیشه با تعداد شرکت کننده کمتری برگزار شد. همین مساله هم رقابت های این اسلحه را سخت تر کرده بود.

وی ادامه داد: در این شرایط من تا مرحله نیمه نهایی پیش رفتم. در مرحله اول حذفی بازیکن کویتی که در المپیک ۲۰۱۶ شرکت داشت را شکست دادم. سپس بازیکن چین تایپه که در رده سنی جوانان قهرمانی آسیا را کسب کرده بود، از پیش رو برداشتم و در نهایت مقابل بازیکنی شکست خوردم که رنکینگ ۵۹ جهان را دارد و توانست از این مسابقات سهمیه هم بگیرد.

این ملی پوش اسلحه اپه با تاکید بر اینکه برای نخستین بار در رقابت های گزینشی برای کسب سهمیه المپیک شرکت می کرد، تصریح کرد: به خاطر مسایلی مانند اعزام حداقلی و انتخابی بودن ورزشکار اعزامی، تا به امسال فرصت حضور در مسابقات گزینشی را پیدا نکرده بودم. برای المپیک ۲۰۲۶ آقای عاشوری به مسابقات گزینشی رفت و برای المپیک توکیو هم فرصت در اختیار محمد رضایی قرار گرفت. رضایی در مرحله یک چهارم حذف شد. فکر می کنم در بین نفراتی اعزامی اسلحه اپه به ادوار مختلف مسابقات گزینشی المپیک، من بهترین عملکرد را داشتم.

محمد اسماعیلی تا مرحله نیمه نهایی رقابت های انتخابی زون آسیا پیش رفت اما در نهایت از قهرمانی و کسب سهمیه المپیک بازماند

اسماعیلی برگزاری منظم و مستمر اردوهای آماده سازی را از عوامل موثر در عملکرد خوبش عنوان کرد و گفت: فدراسیون به نسبت بودجه و امکاناتی که در اختیار دارد و به خصوص به نسبت ادوار گذشته، برگزارکننده اردوهای منظم تری برای اسلحه اپه است. در ماه های اخیر تمرینات خوبی زیر نظر حامد صداقتی داشتم. البته هنوز تا ایده آل شدن فاصله داریم اما در کل نسبت به گذشته شرایط تمرینی و ا ردویی خیلی بهتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: شرایط تمرینی و اردو تاثیر مستقیم و بالایی روی عملکرد دارد. همین شمشیرباز چین تایپه که باعث حذف من شد و در نهایت هم سهمیه گرفت، در تمام رویدادهایی که پیش از انتخابی زون آسیا برگزار شد، شرکت داشت و حتی چند کمپ بین المللی به میزبانی آلمان، مجارستان و ... را هم سپری کرده بود.

شمشیرباز اسلحه اپه تصریح کرد: با این حال من تنها با یک اختلاف امتیاز به این بازیکن با این همه برنامه آماده سازی باختم. من از مسابقات انتخابی زون آسیا سهمیه نگرفتم اما دقیقا همین مسئله مصمم ترم کرد به اینکه با انگیزه و قدرت بیشتری تمریناتم را ادامه بدهم و از شرایط فعلی که با وجود خیلی کمبودها مهیا می شود، بیشترین استفاده را ببرم. به خصوص که مسابقات قهرمانی آسیا (تیر - کویت) را در پیش دارم.

وی با بیان اینکه این رقابت ها در دو بخش تیمی و انفرادی برگزار می شود، گفت: عملکرد خوب در این رقابت ها خیلی مهم است به خصوص که قرار است نتیجه این رقابت ها ملاک ارزیابی برای حضور در بازی های آسیایی هم باشد. بنابراین مصمم به نتیجه گیری در رقابت های قهرمانی آسیا هستیم. به خصوص نتیجه گیری در بخش تیمی اهمیت زیادی برای‌مان دارد. کارگروهی همیشه تاثیرگذارتر است.

اسماعیلی در مورد پیش بینی خود از مسابقات قهرمانی آسیا و اینکه به مدال هم فکر می کند، گفت: مراحل اول برای‌مان خیلی مهم است. به خاطر حضور کمتری که نسبت به دیگر کشورها در میادین بین المللی داریم، رنکینگ پایین تری داریم. بنابراین معمولا در مراحل اولیه با کشورهای قوی روبرو می شویم. اگر بتوانیم از این مرحله عبور کنیم، به مدال هم فکر می کنیم.

این ملی پوش اسلحه اپه شمشیربازی ایران که عضو تیم باشگاهی چادرملو است در مورد فعالیت باشگاهی خود نیز گفت: فعلا صدرنشین جدول رده بندی هستیم. دیدارهای دور رفت را بدون باخت تمام کردیم و در چند دیداری هم که از مرحله برگشت برگزار شد هم شکستی نداشتیم. امیدوارم این روند را در دیدارهای باقی مانده دور برگشت هم ادامه دهیم تا قهرمان این اسلحه شویم.

کد خبر 6097115 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • شاگردان مؤمنی مقدم به مصاف تیم‌های ملی بزرگسال می‌روند
  • ایران می‌تواند میزبان خوبی برای قهرمانی آسیا باشد
  • رقابت ۵۷۲ تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا
  • خراسان رضوی ، قهرمان مسابقات وزنه‌برداری جوانان ایران .
  • دختران کردستان نایب قهرمان رقابت‌های وزنه‌برداری جوانان ایران شدند
  • خراسان رضوی قهرمان مسابقات وزنه‌برداری جوانان ایران
  • بوکسور ارومیه‌ای قهرمان مسابقات جوانان آسیا شد
  • رضا اطری مسئول ورزش و جوانان رودبست شد
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران/ تهران میزبان قهرمانی آسیا شد
  • ملی‌پوش اسلحه اپه: بعد از ناکامی در کسب سهمیه المپیک مصمم‌تر شدم